Nieuwste generatie chiller

De nieuwe Climma DC Inverter Compact Chiller is het resultaat van een doordacht ontwerp en innovaties gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring om het energieverbruik van Chillersets te verlagen. De Climma DC chiller wordt gestuurd door de unieke watergekoelde inverter.
Hierdoor is er tot 50% minder vermogen nodig in vergelijking met normale chillers.

DC50
DC50 10.000 – 50.000 uit één frequentie geregelde compressor

Variabele uitgang van één enkele Airconditioning unit
De nieuwe Climma DC chiller is geprogrammeerd om altijd op de optimale snelheid te werken; dus afhankelijk van het gevraagde vermogen wordt de frequentie van de compressor aangepast tussen de 10.000 en 50.000 BTU

Unieke Watergekoelde Inverter Compressor
Uniek in de marine industrie, de Climma water gekoelde inverter beschermt de compressor tegen hoge temperaturen en onregelmatige voltages. Hierdoor kan de compressor in de machinekamer geplaatst worden zonder extra ventilatie.

Climma Intelligent Control
De benodigde koeling of verwarmingscapaciteit wordt geregeld door de Climma Intelligent Control unit (CIC) welke door een speciaal geconfigureerd algoritme zekerheid biedt van een maximaal rendement.

Eco Mode
De efficiëntie van de Climma DC chiller word ook nog eens vergroot door de ECO mode. De Eco mode zorgt ervoor dat de chiller ook werkt op bv. de nachtgenerator of op een beperkte walstroom aansluiting.

Geen startpiek
Om deze chiller te starten is er geen extra zware stroomvoorziening nodig. Door het gebruik van een inverter komt de start stroom overeen met de loopstroom.

 

Voltage: 230 VAC 50-60 Hz.
Loopstroom: 3-21 Amp.
Koelvermogen: 3-14 kW (10.000-50.000 Btu)
Koelmiddel: R410a

image_pdfimage_print